De Koepel | Lunteren

Camping de Oldenhove De Koepel LunterenDe Koepel is de uitzichttoren die staat in het Lunterse Buurtbos. Vanaf De Koepel kunt u genieten van een magnifiek uitzicht op de wijde omgeving. Een bezoekje aan De Koepel is een mooi rustpunt tijdens uw wandeling of fietsroute.

 

 

 


Middelpunt van Nederland | Lunteren

Camping de Oldenhove Middelpunt van NederlandHet middelpunt van Nederland is op de Lindenboomsberg, nabij de Goudsberg te Lunteren gelegen. U kunt dit middenpunt mooi bezoeken tijdens uw wandeling of fietsroute.

 

 

 

 


Het Wekeromse Zand | Wekerom

Camping de Oldenhove Wekeromse ZandDe Veluwe begint hier.. het Wekeromse Zand waar het landschap duizenden jaren geleden is gevormd door stuwend landijs uit noordelijker streken. Reeën, dassen, moeflons en een enkel wild zwijn maken generatie op generatie gebruik van deze omgeving. Met een beetje geluk kun je ze tegenkomen.

 

 

 


Natuurpark De Hoge Veluwe | Otterlo

Camping de Oldenhove Hoge veluweHet Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland. Het bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Er is een grote diversiteit aan planten- en diersoorten en het Park herbergt uiterst zeldzame Rode Lijst-soorten. Samen met het Jachthuis Sint Hubertus, het Bezoekerscentrum/Museonder, Kröller-Müller Museum en de beeldentuin vormt het Park een unieke en combinatie van natuur, kunst en architectuur.