Fietsen Camping

De mooie omgeving van Camping de Oldehove kunt u het beste per fiets ontdekken. Het ene moment fietst u door mooie bossen, maar u kunt ook de heide per fiets bezichtigen.


Knooppuntenroute | Gelderland

Camping de Oldenhove knooppuntenrouteMet de knooppuntroute plant u zelf uw route. Camping de Oldenhove is een mooi startpunt om u fietsroute te starten. De camping is gelegen aan knooppuntroute nr. 37 en nr. 60.

 

 

 

 


Fietsroute | Lunteren

Camping de Oldenhove Fietsen veluweOm de mooiste plekjes van de Veluwe te ontdekken bied Lunteren.com u een aantal mooie fietsroutes in de regio aan.

 

 

 

 


’t Fielecepeepad | Lunteren

Camping de Oldenhove ’t FielecepeepadVanaf de eerste dinsdag in juni tot augustus kunt u opstappen voor een tocht over het ’t Fielecepeepad. Iedere dinsdag is er veel te zien en te proeven, vrijwilligers stellen hun ruimte open om een kijkje te nemen. De start van ’t Fielecepeepad is bij Landwinkel Doesburgererf (Fam. Mastenbroek), Lunterseweg 82 Ede (parkeerruimte aanwezig).

 

 

 


Natuurpark De Hoge Veluwe | Otterlo

Camping de Oldenhove Hoge veluweDe Hoge Veluwe: daar komen natuur en kunst samen, 365 dagen per jaar! Geniet van rust, ontdek het Park op de fiets of bewonder talloze Van Gogh’s.

 

Kijk voor meer informatie op www.hogeveluwe.nl!

 

 


Edese fietsvierdaagse | Ede

Camping de Oldenhove Fietsen veluweDe Edese fietsvierdaagse is vier dagen vollop genieten van de mooie natuur die Ede te bieden heeft. Dit evenement wordt meestal in juli gehouden.

 

Kijk voor de excacte datum en meer informatie op www.fiets4daagseveluwevallei.nl!