Wandelen op de veluwe

 

In de omgeving van Camping de Oldenhove kunt u genieten van een heerlijke wandeling. Wandel in het Lunterse buurtbos, op de Ginkelse Heide, het Wekeromse zand en in het Natuurpark De Hoge Veluwe. Ook is de camping een mooi uitgangspunt om het middelpunt van Nederland te bezoeken.


Klompenpad | Gelderland

Camping de Oldenhove KlompenpakKlompen aan, rugzak op en gaan! Klompenpaden zijn wandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ook in de omgeving van Camping de Oldenhove zijn mooie klompenpaden te vinden.

 

 

 

 


 Edese Wandelvierdaagse | Ede

Lekker wandelen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Doe dan mee met de Edese 4-daagse. De Edese wandelvierdaagse is een vierdaags wandelevenement door de schitterende natuur van Ede. Dat is 4-dagen wandelplezier voor de natuurliefhebber die van de schoonheid en rust van de Veluwe wil genieten. De Edese wandelvierdaagse vindt plaats tijdens de heide week in augustus.

 

 

 


 Natuurpark De Hoge Veluwe | Otterlo

De Hoge Veluwe: daar komen natuur en kunst samen, 365 dagen per jaar! Geniet van rust, ontdek het Park door één van de wandelroutes te volgen.